Simona Moon- Dobrogea

 

S-au facut 2 ani de zile de cand ne-am intors acasa si am inceput viata de la 0 in Romania, inapoi in orasul natal.

Nu pot spune ca ne-am acomodat cu viata de aici, din multe puncte de vedere societatea noastra este primitiva, dar pot spune ca am reusit sa creeam ceva frumos in acest haos.

In acesti 2 ani de zile am cusut 3 ii minunate si lucrez la o a patra. Am organizat 2 evenimente de Ziua iei la noi in oras, o expozitie foto cu ii in urban, 10 luni de sezatori si ateliere alaturi de membrele grupului nostru si pot spune ca am invatat foarte multe.

Datorita acestor sezatori am cunoscut femei extraordinare si am avut parte de sustinere neconditionata din partea unor oameni care sustin aceeasi idee ca si mine.

Au fost si momente urate, am avut parte si de oameni urati in acesti 2 ani de zile, insa am invatat de la ei ca nu trebuie sa ajung la nivelul lor si sa ma ridic.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale doamnelor de la Sezatoare Constanta care au stat alaturi de mine si au cusut, s-au sustinut una pe cealalta, au terminat de cusut ii ori s-au apucat sa coasa, celor care mi-au vazut adevaratele intentii si care ma iubesc asa cum le iubesc si eu.

Multumesc frumos Victor Maxim pentru spatiul oferit ca noi sa ne desfasuram activitatea, pentru incredere si sustinere.

 

Fara voi, oameni frumosi, nu as fi avut motive sa ramanem in tara! Am fi fost iarasi parte din tineretul care fuge in strainatate pentru ca nu au un motiv sa ramana in tara!

Multumesc celor care mi-au oferit un scop sa raman in Romania!

Photo by Radu Niculescu.

2 thoughts on “Multumiri

  1. Important e sa nu renunti! Sunt multi oameni alaturi de tine chiar daca doar cu gandul si admiratia. E frumos sa-ti fauresti o viata “tesand” ; suna a trainic! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *